Регистрация на баркод

Ако купувате баркодове от нас, тогава ще получите безплатна регистрация на баркод / ​​продукт в IBNREG – Международния регистър на баркодовете и Международната база данни с баркодове.

След като закупите баркодове от нас, баркодовете ще ви бъдат изпратени по имейл. След това можете да регистрирате вашите номера с баркод и данни за продукта / компанията на https://barcodesdatabase.org/barcode-registration/. Регистрацията на баркод не е задължителна. Това обаче ще увеличи профила на вашия продукт в интернет.

След като регистрирате своя баркод номер и подробности за продукта в Международната база данни с баркодове, данните за вашия продукт ще бъдат показани, когато клиентите търсят вашия номер на баркод в онлайн търсачките (например Google) или в някои приложения за смарт телефони (например приложението Zebra).

Моля, обърнете внимание, че някои приложения за смартфон с баркод търсят само в онлайн магазини като Amazon.com (те не търсят в онлайн базите с баркодове). Това означава, че тяхната база данни с номера на баркодове / подробности за продукта е много ограничена. Търсене на най-доброто приложение за баркод за смартфон (например приложението Zebra) в Amazon и други онлайн магазини, както и основните онлайн бази данни за баркод / ​​продукт.

Ползи от регистрацията

Всички наши пакети с баркод идват с БЕЗПЛАТНА регистрация на баркодове в Международната база данни с баркодове – това ви позволява да регистрирате вашия продукт и / или фирмени детайли заедно с номера на баркода в онлайн база данни, която автоматично предава тази информация в други онлайн бази данни. Това улеснява търговците и клиентите на дребно да намерят информация за вашата компания и продукт чрез търсене в мрежата за номера на баркода или чрез приложение за сканиране на баркод. Освен това помага да се предотврати кражба или случайна злоупотреба с вашите номера на баркод, тъй като имате допълнително доказателство, че те принадлежат на вас. И също така помага на онези няколко неохотни търговци, които все още смятат, че базата данни на GS1 има всички отговори – можете да ги насочите към тази независима база данни, където вашите баркодове са регистрирани, като доказателство, че са ваши и са валидни и законни – това може да спести много губено време и ненужно безсилие с някои търговци на дребно.

Копирането на баркод е лесно – всеки може да види номер на баркод и след това да дублира този баркод на различен продукт. Нашата регистрация помага да ви предпази от незаконна употреба на вашите номера с баркод и помага на търговците на дребно и клиентите да намерят подробности за вашия продукт и бизнес.