Баркодове за книги ISBN

 

Всички книги използват международни стандартни номера на книги (ISBN). Те се получават чрез определена организация във всяка държава. Ако вече имате номер на ISBN и са Ви необходими баркод изображения за това, снимките могат да бъдат закупени по-долу. Ако нямате номер на ISBN, можете да намерите определената организация за вашата държава на Международния уеб сайт за ISBN(или можете да закупите ISBN номера от дружеството наш партньор Независима издателска мрежа [Independent Publishing Network].

 

 • ISBN изображения с баркод

  Тук можете да закупите ISBN изображения с баркод. Те ще бъдат изпратени по имейл в 4 различни формата (png, svg, Jpeg, PDF).

  Моля, въведете 13-цифрения ISBN номер (и) в секцията с допълнителна информация, когато попълвате данните си, след като пристъпите към касата.
  Отделете няколко ISBN номера със запетая или нов ред. Примери: 978-1-2345-678-9-0, 978-123-4567-89-0

  Незабавна доставка: Вашите ISBN баркод изображения ще бъдат автоматично генерирани и изпратени по имейл веднага след като извършите плащане.

  Изтеглете примерни изображения с баркод (zip file)

  Quantity   Price per image
  1лв 40.00 BGN
  2лв 34.00 BGN each
  3лв 28.00 BGN each
  4 +лв 20.00 BGN each
  Add to cart

Примерен баркод ISBN:

Изтеглете примерни баркод изображения ISBN (zip файл)

 

Веднага ще получите вашите баркод изображения ISBN по електронната поща (в 5 различни формата). Можете да изберете кой формат баркод предпочитате и да вмъкнете изображението на баркода в дизайна на корицата на вашата книга преди печат.

Ценови код (незадължително)

ISBN номерата могат да бъдат кодирани с 5-цифрени ценови кодове (“EAN 5”) в края им. Тези кодове могат да кодират цена до „99,99“ само в GBP, USD или CAD. Например за кодиране на 9,99 USD, EAN 5 ще бъде „50999“. Тези ценови кодове ще бъдат разчетени от някои скенери и могат да улеснят търговците да установят препоръчителната цена на дребно за книги, но повечето скенери изобщо не четат този код и не е обичайна практика ISBN номерата да имат този ценови код. Ако искате да добавите ценови код към вашия ISBN номер, моля, посочете, че бихте искали това и каква цена и валута трябва да съдържа ценовият код в секцията „допълнителна информация“ при попълване на вашата информация.

ISBN баркод с ценови код

 

Ценови кодове:

0 (или 1) = GBP
3 = AUD
4 = NZD
5 = USD
6 = CAD

 

Време за обработка на баркод ISBN: След като получим Вашата поръчка, ние ръчно ще създадем баркод ISBN за Вас и ще Ви го изпратим по имейл. Това обикновено отнема 2-24 часа, в зависимост от часа на деня/седмицата, в който правите поръчката. Нашето обичайно работно време е 7:00 ч. до 19:00 ч. от понеделник до петък (новозеландско време), в допълнение на което обработваме някои поръчки в събота, когато е възможно.

 

Ако имате списание, ще трябва да видите нашатастраница с баркод за списание ISSN.

 

Ако сте отпечатали музика, ще трябва да получите Международен стандартен музикален номер (ISMN) и след това да го получите, превърнат в баркод изображения. 13-цифреният ISMN, напр. 979-0-2600-0043-8, може да се превърне в 13-цифрен баркод EAN-13 (точно както ISBN номерата на книгите се превръщат в баркодове). Моля, поръчайте „ISBN баркод изображения“ (по-горе) и въведете вашия ISMN номер (вместо ISBN номер) в текстовото поле, преди да го добавите в кошницата.