Безплатни онлайн генератори на баркодове

Понякога получаваме запитвания от клиенти относно безплатни онлайн генератори на баркодове, които са достъпни онлайн.

Има два начина, по които те работят:

 

1. EAN номера на баркод:

Това обикновено не са законни EAN баркодове и често са измислени. Като цяло е добре да се използват тези номера, стига да е за частна употреба. Ако обаче искате да използвате EAN баркод номер за търговия на дребно, е незаконно да използвате такива фиктивни номера и може да причини сериозни проблеми, ако бъдат намерени. Ако използвате безплатни онлайн генератори на баркодове (или от много евтини доставчици) и закупите EAN номера там, спестявате на неправилното място.

Разбира се, хората първоначално са ентусиазирани да спестят 20 евро – но бързо забравят, че това може да има последствия и в крайна сметка да стане по-скъпо от спестените евро.

Ще получите сертифицирани номера на EAN баркод от нас!

2. Графика с баркод:

След като сте получили номера (ите) на EAN с баркод, има различни начини да получите графика. Те са изброени накратко тук:

  • Можете да изтеглите безплатен генератор на баркодове от Интернет или да създадете графика онлайн, като въведете номера на баркода. Често тези генератори на баркодове не могат да бъдат оразмерени, което води до по-ниско качество на графиката. Ако вече сте похарчили много пари за отпечатване на опаковката, последното нещо, което искате да направите, е да препечатате всичко поради грешка в графиката.
  • Можете да изтеглите шрифта на баркода на вашия компютър и да го използвате в Word или друга програма. Това не работи за баркодове на дребно и качеството често е много лошо, което води до някои проблеми при сканирането.
  • Можете да закупите професионален софтуер за баркод графика. Най-добрите програми, разбира се, струват много пари и може да бъде много досадно да се запознаете с програмата. Това все още е най-добрият вариант, ако имате нужда от стотици графики с баркод. Ако не, тогава вероятно е по-евтино и определено е по-лесно да използвате следващата точка.
  • Можете да закупите висококачествена графика с баркод тук на достъпни цени. Те са абсолютно приспособими (по размер и дефиниция) и се доставят автоматично в стандартен размер с 600 dpi в пет различни файлови формата (BITMAP, EPS, TIFF, JPEG и PDF). Можем също да поставим текст над или под лентите и да променим шрифта. Ако имате някакви специални заявки, можете просто да ни пишете и ние ще проверим дали можем да ви го направим възможно. Моля, свържете се с нас тук.