Продукти, използващи нашите баркодове

Баркодовете EAN , които ние предлагаме, са подходящи за употреба на който и да е продукт за продажба на дребно в целия свят (с изключение на книги и списания). Те могат да се използват както в обикновени магазини за продажба на дребно, така и в онлайн магазини (например Amazon, CD Baby, Play.com).

Нашите баркодове се използват на хиляди продукти по целия свят. Някои от продуктите, които използват нашите баркодове, включват:

Красота – етерични масла с терапевтично качество от Essential Oil Techniques, както и богата гама продукти за грижа за кожата, вдъхновени от природата от The Raw Unite.

Храни и напитки – ръчно изработени спиртни напитки от Orca Island Distillery, както и вкусна гама от ръчно изработени природни и органични гранули The Monday Food Co.

Здраве – спортни добавки от Zero1 Nutrition, както и паста за зъби със специална формула за чувствителни зъби BioMin.

Облекло The Mad Hueys, и създатели на етични и сертифицирани органични облекла от OCC Apparel.

Подаръци – бижута от сребро от Zeelver, и запомнящи се парти консумативи от Nouwee

Други – уникална и новаторска „плоча от семена“, за да отглеждате собствените си зеленчуци и билки от Sow Delicious, и премиум еко продукти за дънкови платове, за да помогнете за подобряването и запазването на външния вид на вашите дънкови изделия Wiuep.