Политика за възстановяване

Ние предоставяме истински баркодове за дребно за еднократна цена, която може да се използва в по-голямата част от магазините на дребно в международен план. След като сме присвоили баркод, не можем да го върнем обратно в нашия пул и да го препродадем на други клиенти. Ето защо не можем да предоставим възстановявания по стара причина. След като каза това, има някои обстоятелства, при които можем да обмислим възстановяване на парите ви.

  • Ако откриете магазин, който не изброяваме на страницата ни за приемане на баркод, който няма да приеме нашите баркодове (и сме в състояние да предоставим писмени изявления от магазина относно това), тогава ще обмислим възстановяване на платената сума, при условие че свържете се с нас в рамките на 3 седмици след покупката и вие се регистрирате на GS1 във вашата страна (и ни покажете доказателство за членството си в GS1).

Няма да възстановим суми, ако:

  • Очаквате да получите баркодове с кода на вашата държава, но не е задължително да са ви необходими. Обясняваме, че нашите баркодове започват със „07“ или „06“ на нашия уебсайт на различни места, включително на нашата страница с често задавани въпроси, страницата ни за покупка на баркодове, както и неявно с изображенията, показани на началната страница. Не представяме никъде, че нашите баркодове започват с кода на вашата държава.

Забележка – Баркодовете, свързани с възстановяване на средства, ще бъдат отбелязани в онлайн базите данни като незаконни за използване на продукти.