Какво гарантираме

Ние гарантираме, че:

1. Всички продадени номера с баркод EAN-13 или UPC-A са уникални за вас и вашия продукт – те не са били използвани за продукт на дребно, нито ще бъдат продадени на друг участник на който и да е етап.
2.Няма да ви бъдат начислени такси за присъединяване или годишни членски внос. Всички баркодове се продават срещу еднократна такса.
3.Всички закупени номера с баркод са законни за използване по целия свят. Нашите EAN-13 номера са подходящи за международна употреба и UPC-A номера са най-подходящи за използване в Съединените щати.
4.Всички номера на баркод се проверяват за незаконна употреба, преди да бъдат продадени. В нито един етап никой не може законно да използва вашия баркод на продукта си без ваше разрешение.
5.Всички изображения с баркод се предоставят като висококачествени изображения в няколко различни графични формати.
6.Информацията на нашия уебсайт е вярна дотолкова, доколкото ни е известно по това време. Искаме да ви помогнем и ще направим всичко възможно да го направим. Ако обаче не можем да помогнем, ще се опитаме да ви насочим към друга компания, която може.International Barcodes Network (IBN) Logo